Coaching

Door middel van coaching geef ik ruimte aan datgene waar jij je nog niet bewust van bent of nog geen contact mee hebt. Door ruimte te creëren om dingen bewust(er) waar te nemen kom je terug in verbinding met jezelf en voel je opnieuw de levensstroom in jezelf.

Of het nu gaat om het overwinnen van een burn-out, het vergroten van je zelfvertrouwen, leren omgaan met je hoog gevoeligheid, of het aanpakken van die innerlijke angsten die je tegenhouden, bij Kracht en Evenwicht vind je een veilige plek.

Gedurende het traject blijf jij verantwoordelijk voor jouw leven. Het bewandelen van deze weg, gebeurt op jouw tempo en met jouw uitgangspunten als bestemming. Ik nodig je uit om naar binnen te kijken en je eigen innerlijke hulpbronnen en antwoorden te ontdekken en benutten. Ik zal jou hierin ondersteunen en stimuleren zodat jij dit op een veilige manier kunt transformeren.

Samen werken we aan het herstellen van balans en het (her)ontdekken van jouw innerlijke kracht.

Maak een afspraak of wil jij informatie neem contact met mij op via het contact formulier of mail naar mailto: info@krachtenevenwicht.nl