Aanbod

Coaching

Wil jij meer innerlijke rust ervaren minder van jezelf moeten, beter je grenzen aangeven en minder vanuit angst en meer vanuit vertrouwen leven?

Samen zoeken we zorgvuldig naar de kern van jouw vraagstuk.

Lees meer

Investering € 60,- per uur incl. btw

Kinderen & Gezin

Als je kind niet lekker in zijn vel zit dan heeft dat vaak consequenties voor het hele gezin.

Ik bied daarom begeleiding aan zowel het kind als de ouders.

Wil jij je kind op een liefdevolle manier, met begrenzing en structuur opvoeden. Samen kijken we naar wat er al goed gaat en vanuit daar bouwen we verder.

Investering € 60,- per uur incl. btw

Lees meer Kinderen & Gezin

Access Bars

Zit je te veel in het hoofd, of is het hoofd van je kind overvol. Ervaar je veel stress en ben je vermoeid of zit je niet lekker in je vel. Heb je moeite met loslaten en verlang je naar meer rust en ruimte in je hoofd en lijf. Access Bars is een prachtige methode die dat in staat stelt.

Lees meer

Investering € 60,00 incl. btw

Kinderen € 45,00 incl. btw

Helende Reis

De helende reis is ontwikkeld door Brandon Bays. Het is een methode die helpt als je iets hebt meegemaakt dat emotioneel voor je was en je emoties hebt onderdrukt. De emoties zitten dan nog steeds in je. Je kunt daar last van krijgen. Het kan dat je gedrag hebt aangeleerd of bepaalde overtuigingen in jezelf hebt vastgezet met als doel de emoties niet te hoeven voelen. Dit gedrag of deze overtuiging kan je in de weg gaan zitten, terwijl de oorzaak allang in je onbewust is verdwenen. Je vertoont onverklaarbaar gedrag of kampt met een onverklaarbaar emotioneel of lichamelijk probleem.

Lees meer Helende Reis

Investering: € 90,00 incl. btw (duur 1 1/5 uur)

Chakra Healing

Versterkt jouw zelf genezend vermogen. Lichamelijke en emotionele klachten kunnen al snel verlicht worden. Jouw Chakra’s worden weer met elkaar verbonden, eventuele blokkades worden opgeheven. Zodat de energie weer kan gaan stromen en jij je fijner en fitter gaat voelen.

Investering € 60,- per uur incl. btw. Healing voor kinderen 30 minuten € 45,-.