Healing

Wij hebben één lichaam, en dat bestaat uit vier niveaus. Het fysieke, mentale, energetische en spirituele lichaam. Mocht één van deze niveaus niet meer in verbinding staan kan je dit merken in je lichaam. De energie kan niet meer vloeibaar door het lichaam stromen maar zal zich ophopen en blokkeren in je systeem.

Dit kan zich uiten in bijvoorbeeld fysieke, mentale en emotionele klachten denk aan moe, futloos, somber voelen, wellicht ook spierspanningen in het lichaam of hoofdpijn. Een energetische behandeling zou je kunnen verlichten, ook zeer geschikt voor kinderen.

Healing:

Hoe werkt het? Ik smelt met mijn energie in jouw energieveld of dat van jouw kind. De energie laat ik door jouw lichaam stromen. Het zelfhelend vermogen wordt bij jou gestimuleerd. Tevens leg ik de aandacht op jouw chakra’s en hier gebruik ik desbetreffende bijpassende edelstenen voor. Eventuele blokkades rond jouw chakra’s kunnen zich openbaren en kunnen tijdens de sessie opgeheven worden, zodat er weer ruimte komt rondom chakra’s en weer met elkaar in verbinding staan. Er komt weer toegang tot jouw levensenergie. Een vrije toegang tot jouw levensenergie zorgt ervoor dat je kunt floreren in jouw leven.

Soul Healing:

Tijdens een Healing stem ik me af op jouw zielsniveau en mag ik jou de boodschappen vertellen die voor jou opdat moment nodig zijn ter ondersteuning en persoonlijke groei.

Maak een afspraak of neem contact met mij op via mailto: info@krachtenevenwicht.nl voor meer informatie.